Young Birds of Paradise | Stappen & Shoppen Magazines
Young Birds of Paradise helpt met het creëren van oplossingen op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp voor het midden- en kleinbedrijf.
grafisch, grafische, vormgeving, design, graphic, web, webdesign, layout, breda, oosterhout, tilburg, dongen
17151
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17151,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Stappen & Shoppen Magazines

Projectnaam

Stappen & Shoppen Magazines

Credits

Concept: Stappen & Shoppen
Art direction: Young Birds & DARDO
Ontwerp: Young Birds & DARDO
Fotografie: Jordy Huijbregts e.a.
Tekst: Stappen & Shoppen

Categorie
Grafisch Ontwerp
Over dit project

Stappen & Shoppen richt zich op de promotie van horeca, retail & cultuur. Dit wordt gedaan via een cross-mediaal platform van druk, internet en mobiel. Het doel is om een product te creëren waar zowel de stad of regio, ondernemers en consumenten van profiteren.

 

De horecagids Stappen Magazine en de winkelgids Shoppen Magazine zijn alweer negen jaar geleden geïnitieerd door Stappen & Shoppen in samenwerking met Young Birds. In de negen jaar dat de magazines worden uitgebracht in regio Breda is het aantal deelnemers verzesvoudigd en is er ook qua vormgeving veel veranderd. Elk jaar werkt het team weer ontzettend hard om de magazines naar een hoger niveau te tillen.

 

Young Birds en (sinds vier jaar) DARDO zijn verantwoordelijk voor de art direction van beide magazines en het aansturen van ontwerpers, fotografen en tekstschrijvers.

 

Bestellen
Wil je magazines thuis ontvangen stuur dan een mailtje naar magazine@stappen-shoppen.nl.

Geïnteresseerd in wat Young Birds voor je kan betekenen?