Young Birds of Paradise | Let Go
Young Birds of Paradise helpt met het creëren van oplossingen op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp voor het midden- en kleinbedrijf.
grafisch, grafische, vormgeving, design, graphic, web, webdesign, layout, breda, oosterhout, tilburg, dongen
16668
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16668,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Let Go

Projectnaam

Let Go

Klant

Vrij werk

Credits

Film & edit: Young Birds
Model: Wendy Polman Tuin
Spoken word: Shane Koyczan

Categorie
Video (vrij werk)
Over dit project

Geïnspireerd door een Old Amsterdam 35+ en Nike commercial wilden we een ‘empowering’ video maken van iemand die haar sombere stemming probeert kwijt te raken.

 

Ook al zit het in het leven even tegen, bedenk dat het een momentopname is. Maak je hoofd leeg, gooi het eruit, laat los…

 

Erkenning
In april (2015) is Young Birds benaderd door de welbekende advertising agency Goodby Silverstein & Partners uit San Fransisco om beelden uit deze video te mogen licenseren voor een campagne van eBay met een loopduur van een jaar. Helaas heeft eBay op het laatst toch voor een andere richting gekozen. Desalniettemin kunnen we rete trots zijn dat deze video hiervoor geselecteerd is geweest, een bekroning op vrij werk!

Geïnteresseerd in wat Young Birds voor je kan betekenen?