Young Birds of Paradise | Gymking
Young Birds of Paradise helpt met het creëren van oplossingen op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp voor het midden- en kleinbedrijf.
grafisch, grafische, vormgeving, design, graphic, web, webdesign, layout, breda, oosterhout, tilburg, dongen
17752
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17752,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Gymking

Projectnaam

Gymking (huisstijl, website, e-books)

Klant

Gymking

Categorie
Webdesign, Grafisch Ontwerp
Over dit project

Gymking is dé health coach in het worden van de beste versie van jezelf. Met Gymking’s Slim-pack M2 Voedingsprogramma maak je korte metten met je vetpercentage door een uitgebalanceerd voedingssysteem met makkelijke van-dag-tot-dagschema’s. Het programma is eenvoudig, vol te houden en boekt blijvend resultaat!

 

Gymking heeft Young Birds benaderd om als eerste de visuele identiteit onder handen te nemen, gevolgd door de website en e-books (welke via de website worden aangeboden). Met een krachtige huisstijl die aansluit bij de filosofie van Gymking, weten velen het Slim-pack M2 Voedingsprogramma te vinden en kan de aanval tegen hun vetpercentage beginnen!

Geïnteresseerd in wat Young Birds voor je kan betekenen?