Young Birds of Paradise | Gastronomixs Toolbook
Young Birds of Paradise helpt met het creëren van oplossingen op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp voor het midden- en kleinbedrijf.
grafisch, grafische, vormgeving, design, graphic, web, webdesign, layout, breda, oosterhout, tilburg, dongen
17150
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17150,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Gastronomixs Toolbook

Credits

Concept: Culiversum
Art direction: Young Birds & DARDO
Ontwerp: Young Birds & DARDO
Fotografie: Peter Staes
Tekst: Culiversum

Categorie
Grafisch Ontwerp
Over dit project

Koken is een echt ambacht en je moet jarenlang in de leer om alle warenkennis en technieken onder de knie te krijgen. Een aspect wat daarbij vaak over het hoofd wordt gezien is creativiteit. Creativiteit is een manier van denken en doen en heeft op alle niveaus binnen het vak een enorme toegevoegde waarde. Het is een andere manier van kijken naar alledaagse ingrediënten en het verruimt je blik op de wereld en op de uitdagingen die koks voor hun kiezen krijgen.

 

Het online platform Gastronomixs speelt daar op in. Gastronomixs verzamelt klassieke en moderne bereidingen van alledaagse ingrediënten. Deze bereidingen vind je in de vorm van componenten. Ze vormen de bouwstenen voor oneindig veel gerechten. Het boek is hier een verlengstuk van en wil (vak)mensen verder brengen in hun vak of passie door middel van een Creatief Stappenplan en alle creatieve tools.

 

Culiversum, het bedrijf achter het platform Gastronomixs, heeft samen met Young Birds en DARDO het boek vormgegeven. Beginnend bij het Creatief Stappenplan om richting te geven aan je creatieve proces, gevolgd door een aantal creatieve tools om je handvaten te geven om er echt mee aan de slag te gaan, met tot slot het samenbrengen (componeren) van diverse componenten tot een geweldig gerecht (compositie).

 

Bestellen
Lijkt het je leuk om nieuwe inspiratie op te doen aan de hand van dit boek, bestel deze dan met de volgende link.

 

Introductievideo
Om het online platform Gastronomixs aan het publiek op een creatieve manier te tonen heeft Young Birds een video gemaakt, die je hier kan bekijken.

Geïnteresseerd in wat Young Birds voor je kan betekenen?