Young Birds of Paradise | Over
Young Birds of Paradise helpt met het creëren van oplossingen op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp voor het midden- en kleinbedrijf.
grafisch, grafische, vormgeving, design, graphic, web, webdesign, layout, breda, oosterhout, tilburg, dongen
16868
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16868,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Young Birds of Paradise

In een paradijselijke wereld sluiten de producten en diensten van bedrijven naadloos aan bij de wensen van de klant.

 

In werkelijkheid verandert de wereld voortdurend en moet je als bedrijf steeds sneller schakelen in de digitale jungle. Door de snelheid van veranderingen op het internet en op mobiel komen klanten steeds makkelijker aan informatie. Van bedrijven wordt dan ook verwacht dat zij hun online en offline communicatie naadloos daarbij aansluiten.

 

Young Birds of Paradise helpt met het creëren van oplossingen op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp voor het midden- en kleinbedrijf. Ook op het gebied van video zijn we actief waarin creativiteit voorop staat. We vragen daarom aan onze klanten ruimte voor creatieve vrijheid.

 

Elk project is uniek en vergt een eigen aanpak, daarom wordt er per project een team samengesteld dat wordt geleid door Pim Meelhuysen. Zo kunnen wij jou bij ieder vraagstuk van een passend antwoord voorzien.

 

Ben je geïnteresseerd in wat we voor je kunnen betekenen, neem dan contact met ons op of lees meer over de diensten van Young Birds of Paradise.

Het team van Young Birds

P2560244-3

Pim Meelhuysen

Leading bird
Oprichter en naamgever van Young Birds of Paradise Pim Meelhuysen is een echte all rounder. Met meer dan 9 jaar ervaring op het gebied van webdesign, grafisch ontwerp en video brengt hij samen met zijn team elk project tot een geslaagd einde.
1502749_591202547612506_2035487572_o

Sven Roumen

Strategische storyteller
Jonge en bevlogen ontwerper Sven Roumen richt zich met een frisse, humoristische, maar grondige aanpak op het ontwikkelen en verzorgen van branding en identities. Voor het creëren van verhalen over merken is hij de perfecte aanwinst.
10422438_10203003068375641_5632951522146224461_n

Bram Kastelijns

Creatieve Road Runner
Bram Kastelijns is een echte teamspeler, die als partner snel kan schakelen tussen en binnen de projecten. Gewapend met zijn brede vakkennis en eigen visie op het gebied van webdesign en video zorgt hij voor mooie, creatieve oplossingen.
AbDrzRT4dgtUflJvLyoUC4tuT7wT

Dardo Kempees

Technische allesweter
Dardo Kempees is DTP’er in hart en nieren en beschikt over een grote dosis technische vakkennis op het gebied van offline media. Ook wat online media betreft staat hij zijn mannetje met een uitgebreide kennis van mobiele app en webontwikkeling.

Geïnteresseerd in wat Young Birds voor je kan betekenen?